ØLKAST

Ølpreik med Jarle P, Jan Egils Ølblogg og Ølkjelleren har gleden av å annonsere lanseringen av den nye podcasten Ølkast.

Ølpreik med Jarle P er en populær podcast som handler om øl, med fokus på norske microbryggerier og deres produkter. Jan Egils Ølblogg er en blogg om øl, med fokus på ølsmaking og norske microbryggerier. Ølkjelleren er en hjemmebrygger og podcaster som deler sin kunnskap og lidenskap for øl med andre.

Sammen har disse tre aktørene en enorm kunnskap og lidenskap for øl, og de har besluttet å slå seg sammen for å lage en ny podcast som vil appellere til både erfarne ølentusiaster og de som ønsker å lære mer om dette fascinerende emnet.

Ølkast vil tilby en blanding av informasjon og underholdning, og vil dekke emner som alt fra historien bak ulike ølsorter og microbryggerier, til tips og triks for hjemmebrygging av øl.

Vi gleder oss til å dele vår kunnskap og lidenskap for øl med lyttere over hele Norge gjennom Ølkast, og håper at podcasten vil bidra til å øke interessen for øl og hjemmebrygging enda mer i Norge. Følg oss på sosiale medier for å holde deg oppdatert på lanseringen av Ølkast.

Comments are closed.